Follow us
Dobrodošel, Alen Zulić
Košarkarske novice

Novinec v dresu Zlatoroga tudi Alen Zulić

Naši ekipi se v prihajajoči sezoni pridruži tudi mladi branilec Alen Zulić (2004, 191 cm). V pretekli sezoni je kot posojen član Šenčurja v članski kategoriji branil barve kranjskega Triglava, s šenčursko ekipo do 20 let, v kateri je bil najboljši strelec ekipe, pa je osvojil naslov državnih prvakov. 

Nejc Kobal, glavni trener:

Zgodba Alena se odlično prepleta z idejo KK Zlatorog, torej uveljavljanja mladih igralcev, željnih dokazovanja, na nivoju 1. SKL. Zaostril bo borbo za minute na branilskih položajih, po lanski krstni sezoni v 1. SKL, ki mu je služila kot nabiranje izkušenj pa verjamem, da je letos pripravljen na mnogo vidnejšo vlogo. Odlikujeta ga visok košarkarski ''iq'' ter dober met z razdalje in ko bo ob dobrem delu zmanjšal svoj deficit v fizični moči, bo že v letošnji sezoni lahko ogromno pripomogel k uspešnosti nase ekipe.

Alen Zulić:

Zelo sem vesel, da sem lahko del ekipe Zlatoroga. S trenerjem sva v preteklosti že sodelovala in vem, da bomo dobro trenirali, hkrati pa verjamem, da bo sezona zelo uspešna in se že zelo veselim začetka priprav. Verjamem, da bomo vse zastavljene cilje tudi izpolnili.
Kako promocijski izdelki povečajo vašo prepoznavnost in ugled?
PRIMERI DOBRE PRAKSE